New England Patriots az én szememmel

A Thomas Kraflichick ügy!

2018. január 09. - topin

Szélhámosság a Patriots Front Office keretein belül vagy csupán hatalmi harc és vége egy dinasztiának az év végén? Ez volt a kérdés Thomas Kraflichick felbukkanásakor. A nevezett úriembert nem ismerte senki, csupán az ESPN szakavatott szenzáció kereső szerkesztői. Mielőtt kiderülne az igazság, járjunk utána kicsoda Thomas Kraflichick és hogy próbálta meg ellopni a showt a playoff indulása előtt a játékosok orra elől.

tcugy.jpg

 

Thomas Kraflichick semmiképpen nem nevezhető szerelemgyereknek, létezésének egyetlen oka az irigység. Egyes pletykák alapján, Thomas keresztapja a neves New Englandi irányító Tom Brady jellemvonását örökölte, aki féltette állását az ifjú Jimmy Garoppoloval szemben. Más valósághoz közelebb álló tények viszont inkább a Patriots sikereire való irigységet jelölik meg Kraflichick világra jöttének okaként. Vélhetően innen ered Thomas rajongása a sárga szín iránt.

sarga.jpg

A családfájának kutatása közben rejtélyek sorába ütközik az ember. Csak az erő jelenléte biztos, minden egyéb dolog rejtélyes homályba vész. A híresztelések szerint gőgös nagyúr vére csörgedezik ereiben és hataloméhsége irányítja döntéseit. Maximalista és kérlelhetetlenül számító.

bb_sw.png

A legtöbb szurkoló reméli sosem sikerül hatalomra jutnia Kraflichicknek, mert amennyiben apját Bill Belichicket letaszítaná a trónról, akkor a szóbeszéd szerint Tom Bradyre sötét idők járnának..Márpedig a Patriots Nation ezt nem engedheti. A népharag elsöpörhetné az útból a racionálisan birodalmat építeni kívánó Thomas Kraflichicket, a felkelés élére pedig számos legenda állhatna, akik már elkötelezték magukat az ügy és TB mellett.

sw_nation.jpg

A mendemondák szerint a kis Thomast még ifjú korában felkarolta a tehetős Robert Kraft, aki mellett az emberséget, a lojalitást szívhatta magába és elsajátíthatta a sikeres vállalkozásokhoz szükséges tudást.

kraft.jpg

 

Azonban a Krafttól örökölt jellemvonásai számos ellentmondást, már már tudathasadásos állapotot idézhettek elő. Ahogy Thomas cseperedett és háttérszereplőből a Patriots Front Office döntéseiben szerepet vállalt, egyre inkább előtört belőle a belső ellentét. Többször szembekerült saját magával és egyre inkább érthetetlen dolgokat követelt meg a környezetétől.

Nem segített az újoncoknak, majd pedig Uramnak kellett szólítani mindenkinek. Felsőbbrendűségét úton-útfélen hangoztatta, ha pedig nem úgy történtek a dolgok, ahogy szerette volna, akkor megsértődött. Kirohanásait jól palástolta, azonban a pletykák egyre csak szaporodtak jelenlétéről. A rajongókat akik mit sem tudtak létezéséről úgy riogatták Thomas Kraflichick jelenlétével, mint ahogy kisgyerekeket a mumussal szokás. A Kraflichick pletyka pedig csak dagadt és dagadt, a szóbeszéd terjedt. Már már a birodalom széthullásáról sugdolóztak a halandó emberek, már a remény is kezdett elhagyni többeket, amikor a jók újra összefogtak és újult legendás erejüket egyesítve ismét nekifeszülnek a végső csattanós visszavágásra!

dinasti_power.jpeg

Thomas Kraflichick végül az irigység áldozata lett, nem sikerült megbontania a Birodalmat, ami lassan 20 éve uralja az NFL-t. Sőt lehet csak még nagyobb csapásra sarkallta a Tom Brady vezette egységet, akik már hozzászokhattak az efféle mendemondákhoz. Tavalyelőtt is sikerült felfújni egy másik ügyet, idén is bepróbálkoztak vele. Az eredmény ismert, bajnokok lettünk! Amennyiben a végkifejlet ugyanaz lesz, megköszönhetjük a szélhámosnak, aki kitalálta a Thomas Kraflichick ügyet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://newenglandpatriots.blog.hu/api/trackback/id/tr913561887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása